Ξεκίνησε η Αξιολόγηση χειμερινού εξαμήνου 2013-2014

There are no translations available.

Σας ενημερώνουμε ότι έχει  ξεκινήσει η διαδικασία  συμπλήρωσης των ερωτηματολογίων και των απογραφικών δελτίων μαθημάτων για το Χειμερινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2013-2014  για όλα τα Τμήματα του Ιδρύματος.

 Η συμπλήρωσή τους ολοκληρώνεται στις 20 Δεκεμβρίου 2013.

Παρακαλούμε να ενημερώσετε τους φοιτητές να συμπληρώσετε τα απογραφικά δελτία διδασκόντων καθώς επίσης να ενημερώσετε το προφίλ σας. 

 Με νέο έγγραφο μας θα σας ενημερώσουμε για τις επισκέψεις των συνεργατών του έργου της ΜΟ.ΔΙ.Π.. 

Σας υπενθυμίζουμε ότι:

1.    Οι φοιτητές έχουν πρόσβαση στα ηλεκτρονικά ερωτηματολόγια μέσω του συνδέσμουhttps://gmweb.teiep.gr/unistudent/όπου μπορούν να εισάγουν τα προσωπικά τους στοιχεία προκειμένου να συνδεθούν στο σύστημα ηλεκτρονικής αξιολόγησης, ακολουθώντας τις «Οδηγίες Αξιολόγησης Μαθημάτων».

2.    Οι διδάσκοντες, προκείμενου να συμμετέχουν στην αξιολόγηση συμπληρώνουν τα απογραφικά δελτία μαθήματος και τα απογραφικά δελτία διδάσκοντος. Μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα  αξιολόγησης της ΜΟ.ΔΙ.Π.:http://axiologisi.teiep.gr   και να εισάγουν τα προσωπικά τους στοιχεία τα οποία προκύπτουν από την εγγραφή τους στο σύστημα.

Τα στοιχεία που καταγράφηκαν τα διδακτικά έτη 2011-2012 και 2012-2013 και αφορούν τα απογραφικά δελτία διδάσκοντος, έχουν αποθηκευτεί στη βάση του Πληροφοριακού Συστήματος και απαιτείται απλή επικαιροποίησή τους.

Για περαιτέρω διευκόλυνση παρακαλούμε μελετήστε προσεκτικά το «Εγχειρίδιο χρήσης Εκπαιδευτικού Προσωπικού».

 Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στην κα Καραθάνου Γεωργία στο τηλ. 2681050191 (εσωτ.1191) και στην κα Βασιλείου Ιφιγένεια στο τηλ. 2681050007 (εσωτ. 1007) όταν λήξει η κατάληψη.

You are here: Home