Ανακοινώσεις

Παράταση συμπλήρωσης Ερωτηματολογίων και Απογραφικών Δελτίων των μαθημάτων των Τμημάτων του ΤΕΙ Ηπείρου για το Εαρινό εξάμηνο 2013-2014

Tο Πληροφοριακό Σύστημα (ΠΛΗΣΥ) της ΜΟΔΙΠ θα παραμείνει ανοικτό μέχρι και την Παρασκευή 04 Ιουλίου 2014.

Πρόσκληση σε ημερίδα της ΜΟΔΙΠ του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

Η Μονάδα Διασφάλισης Ποιότητας (ΜΟ.ΔΙ.Π.) του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων διοργανώνει ημερίδα με θέμα "ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ-Δύο Νέες Δράσεις της Α.ΔΙ.Π." που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014.

Πρόσκληση - Πρόγραμμα

Δήλωση συμμετοχής

Ενημέρωση τμημάτων σχετικά με την αξιολόγηση

Καλούνται οι Πρόεδροι των Τμημάτων και το εκπαιδευτικό προσωπικό, μόνιμο και έκτακτο, να επισημαίνουν στους φοιτητές τα οφέλη της αξιολόγησης και να τους προτρέπουν να συμμετέχουν στις διαδικασίες διασφάλισης ποιότητας του Ιδρύματός μας, προτείνοντάς τους κατά το τελευταίο ημίωρο της διάλεξης ή του εργαστηριακού μαθήματος να μεταβαίνουν στις αίθουσες Η/Υ για τη συμπλήρωση των ερωτηματολογίων και των απογραφικών δελτίων των μαθημάτων για το Εαρινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2013-2014. Δείτε το σχετικό έγγραφο εδώ.

Προς Ομάδα Υποστήριξης Έργου ΜΟΔΙΠ ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ

Το έργο ΜΟ.ΔΙ.Π ΤΕΙ-ΗΠΕΙΡΟΥ, συνεχίζει να υποστηρίζει κάθε διαδικασία που συμβάλει στην διασφάλιση της ποιότητας  στο Ίδρυμα και σ’ αυτή μας την προσπάθεια χρειαζόμαστε απαραίτητα την ενεργό συμμετοχή – συμβολή σας. Δείτε το σχετικό έγγραφο εδώ.

Πρόσκληση σε ημερίδα της ΜΟΔΙΠ του Πανεπιστημίου Πειραιώς

Η ΜΟ.ΔΙ.Π. του  Πανεπιστημίου Πειραιώς σας προσκαλεί σε ημερίδα με θέμα: "Μονάδα Διασφάλισης Ποιότητας Πανεπιστημίου Πειραιώς" που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Πρόσκληση

Πρόγραμμα ημερίδας

You are here Έργο ΜΟ.ΔΙ.Π. Ανακοινώσεις