Ανακοινώσεις

Πρόσκληση σε ημερίδα της ΜΟΔΙΠ του ΤΕΙ Πειραιά

Η Μονάδα Διασφάλισης Ποιότητας του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Πειραιά (Τ.Ε.Ι. Πειραιά) διοργανώνει ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη στις 26 Σεπτεμβρίου 2014 στις 9.00 π.μ. στο Συνεδριακό Κέντρο του ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ

Διεύθυνση: Συνεδριακό Κέντρο  T.E.I. ΠΕΙΡΑΙΑ, Π. Ράλλη & Θηβών 250, 12244 Αιγάλεω,

TEL: 210 5381261, 5381556

Email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Πρόσκληση σε ημερίδα της ΜΟΔΙΠ του ∆ηµοκριτείου Πανεπιστηµίου Θράκης

Η Μονάδα ∆ιασφάλισης Ποιότητας (ΜΟ.∆Ι.Π.) του ∆ηµοκριτείου Πανεπιστηµίου Θράκης διοργανώνει ενηµερωτική- επιστηµονική ηµερίδα µε τίτλο: «∆ιασφάλιση και Πιστοποίηση Ποιότητας στην Ανώτατη Εκπαίδευση: Προκλήσεις για το µέλλον».

Η εκδήλωση θα πραγµατοποιηθεί την Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 09:00- 18:00 στο Ξενοδοχείο Thraki Palace στην πόλη της Αλεξανδρούπολης. 

Πρόσκληση

Πρόγραμμα

Παράταση συμπλήρωσης Ερωτηματολογίων και Απογραφικών Δελτίων των μαθημάτων των Τμημάτων του ΤΕΙ Ηπείρου για το Εαρινό εξάμηνο 2013-2014

Tο Πληροφοριακό Σύστημα (ΠΛΗΣΥ) της ΜΟΔΙΠ θα παραμείνει ανοικτό μέχρι και την Παρασκευή 04 Ιουλίου 2014.

Πρόσκληση σε ημερίδα της ΜΟΔΙΠ του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

Η Μονάδα Διασφάλισης Ποιότητας (ΜΟ.ΔΙ.Π.) του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων διοργανώνει ημερίδα με θέμα "ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ-Δύο Νέες Δράσεις της Α.ΔΙ.Π." που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014.

Πρόσκληση - Πρόγραμμα

Δήλωση συμμετοχής

Ενημέρωση τμημάτων σχετικά με την αξιολόγηση

Καλούνται οι Πρόεδροι των Τμημάτων και το εκπαιδευτικό προσωπικό, μόνιμο και έκτακτο, να επισημαίνουν στους φοιτητές τα οφέλη της αξιολόγησης και να τους προτρέπουν να συμμετέχουν στις διαδικασίες διασφάλισης ποιότητας του Ιδρύματός μας, προτείνοντάς τους κατά το τελευταίο ημίωρο της διάλεξης ή του εργαστηριακού μαθήματος να μεταβαίνουν στις αίθουσες Η/Υ για τη συμπλήρωση των ερωτηματολογίων και των απογραφικών δελτίων των μαθημάτων για το Εαρινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2013-2014. Δείτε το σχετικό έγγραφο εδώ.

You are here Έργο ΜΟ.ΔΙ.Π. Ανακοινώσεις