Ανακοινώσεις

Ξεκίνησε η αξιολόγηση χειμερινού εξαμήνου 2014-2015

Σας ενημερώνουμε ότι έχει  ξεκινήσει η διαδικασία  συμπλήρωσης ερωτηματολογίων και απογραφικών δελτίων μαθημάτων για το χειμερινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2014-2015.

Η συμπλήρωσή τους ολοκληρώνεται στις 16 Ιανουαρίου  2015. Δείτε τo σχετικό έγγραφο εδώ.

Σας υπενθυμίζουμε ότι:

  1. Οι φοιτητές έχουν πρόσβαση στα ηλεκτρονικά ερωτηματολόγια μέσω του συνδέσμου https://gmweb.teiep.gr/unistudent/όπου μπορούν να εισάγουν τα προσωπικά τους στοιχεία προκειμένου να συνδεθούν στο σύστημα ηλεκτρονικής αξιολόγησης, ακολουθώντας τις «Οδηγίες Αξιολόγησης Μαθημάτων».

  2. Οι διδάσκοντες, προκείμενου να συμμετέχουν στην αξιολόγηση συμπληρώνουν τα απογραφικά δελτία μαθήματος και τα απογραφικά δελτία διδάσκοντος. Μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα  αξιολόγησης της ΜΟ.ΔΙ.Π.:http://axiologisi.teiep.gr   και να εισάγουν τα προσωπικά τους στοιχεία τα οποία προκύπτουν από την εγγραφή τους στο σύστημα.

Τα στοιχεία που καταγράφηκαν τα προηγούμενα διδακτικά έτη και αφορούν τα απογραφικά δελτία διδάσκοντος, έχουν αποθηκευτεί στη βάση του Πληροφοριακού Συστήματος και απαιτείται απλή επικαιροποίησή τους.

Για περαιτέρω διευκόλυνση παρακαλούμε μελετήστε προσεκτικά το «Εγχειρίδιο χρήσης Εκπαιδευτικού Προσωπικού».

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στην κα Καραθάνου Γεωργία στο τηλ. 2681050191 (εσωτ.1191) και στην κα Βασιλείου Ιφιγένεια στο τηλ. 2681050007 (εσωτ. 1007).

Πρόσκληση σε ημερίδα της ΜΟΔΙΠ του ΤΕΙ Πειραιά

Η Μονάδα Διασφάλισης Ποιότητας του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Πειραιά (Τ.Ε.Ι. Πειραιά) διοργανώνει ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη στις 26 Σεπτεμβρίου 2014 στις 9.00 π.μ. στο Συνεδριακό Κέντρο του ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ

Διεύθυνση: Συνεδριακό Κέντρο  T.E.I. ΠΕΙΡΑΙΑ, Π. Ράλλη & Θηβών 250, 12244 Αιγάλεω,

TEL: 210 5381261, 5381556

Email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Πρόσκληση σε ημερίδα της ΜΟΔΙΠ του ∆ηµοκριτείου Πανεπιστηµίου Θράκης

Η Μονάδα ∆ιασφάλισης Ποιότητας (ΜΟ.∆Ι.Π.) του ∆ηµοκριτείου Πανεπιστηµίου Θράκης διοργανώνει ενηµερωτική- επιστηµονική ηµερίδα µε τίτλο: «∆ιασφάλιση και Πιστοποίηση Ποιότητας στην Ανώτατη Εκπαίδευση: Προκλήσεις για το µέλλον».

Η εκδήλωση θα πραγµατοποιηθεί την Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 09:00- 18:00 στο Ξενοδοχείο Thraki Palace στην πόλη της Αλεξανδρούπολης. 

Πρόσκληση

Πρόγραμμα

Παράταση συμπλήρωσης Ερωτηματολογίων και Απογραφικών Δελτίων των μαθημάτων των Τμημάτων του ΤΕΙ Ηπείρου για το Εαρινό εξάμηνο 2013-2014

Tο Πληροφοριακό Σύστημα (ΠΛΗΣΥ) της ΜΟΔΙΠ θα παραμείνει ανοικτό μέχρι και την Παρασκευή 04 Ιουλίου 2014.

Πρόσκληση σε ημερίδα της ΜΟΔΙΠ του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

Η Μονάδα Διασφάλισης Ποιότητας (ΜΟ.ΔΙ.Π.) του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων διοργανώνει ημερίδα με θέμα "ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ-Δύο Νέες Δράσεις της Α.ΔΙ.Π." που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014.

Πρόσκληση - Πρόγραμμα

Δήλωση συμμετοχής

You are here Έργο ΜΟ.ΔΙ.Π. Ανακοινώσεις