Ανακοινώσεις

Εξωτερική Αξιολόγηση του τμήματος Νοσηλευτικής

Η Εξωτερική Αξιολόγηση του τμήματος Νοσηλευτικής θα πραγματοποιηθεί από 25 έως 30 Νοεμβρίου 2013. Η επιτόπια επίσκεψη αρχίζει το μεσημέρι της Δευτέρας 25 Νοεμβρίου και ολοκληρώνεται το απόγευμα της Τετάρτης 27 Νοεμβρίου 2013. 

Η σύνθεση της Επιτροπής για την Εξωτερική Αξιολόγηση του τμήματος Νοσηλευτικής έχει ως εξής:

  1. Dr. Andreas Pavlakis, Assistant Professor,  Open University of Cyprus, Nicosia, Cyprus
  2. Dr.  Vassilis Raftopoulos, Assistant Professor, Department of Nursing, Cyprus University of Technology, Lemesos, Cyprus
  3. Dr. Amalia Tsiami, Senior Lecturer, School of Psychology, Social Work and Human Sciences, University of West London, London, United Kingdom

Δείτε το σχέδιο του προγράμματος επιτόπιας επίσκεψης της Επιτροπής Εξωτερικής Αξιολόγησης εδώ

Συμπλήρωση ηλεκτρονικών απογραφικών δελτίων Κεντρικών Υπηρεσιών και Γραμματειών Τ.Ε.Ι. Ηπείρου

Για το Ίδρυμά μας η ηλεκτρονική καταγραφή στοιχείων για την αξιολόγηση των Γραμματειών των ακαδημαϊκών μονάδων και των Κεντρικών Υπηρεσιών του Ιδρύματος αρχίζει στις 6 Νοεμβρίου και ολοκληρώνεται στις 20 Νοεμβρίου 2013.  Καλούμε τους Προϊσταμένους των Γραμματειών των Τμημάτων και των Κεντρικών Υπηρεσιών του Ιδρύματος να συμπληρώσουν τα ηλεκτρονικά απογραφικά δελτία για το ακαδημαϊκό έτος 2012-2013.

Η άμεση συμπλήρωση των απογραφικών δελτίων είναι απαραίτητη για την ολοκλήρωση των διαδικασιών Διασφάλισης της Ποιότητας στο Ίδρυμά μας και την συγγραφή της Εσωτερικής Έκθεσης Αξιολόγησης.

Τα ηλεκτρονικά απογραφικά δελτία είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα Αξιολόγησης της ΜΟ.ΔΙ.Π.: http://axiologisi.teiep.gr

Για την πρόσβασή σας στο σύστημα απαιτείται η χρήση ειδικών προσωπικών κωδικών οι τους οποίους έχετε ήδη λάβει από την περσινή καταγραφή απογραφικών δελτίων (2011-2012). Όσοι δεν έχετε θα σας αποσταλούν με e-mail έπειτα από αίτηση εγγραφής σας στο σύστημα.

Είμαστε στη διάθεση σας για περισσότερες διευκρινήσεις. Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας στις διαδικασίες Διασφάλισης της Ποιότητας στο ΤΕΙ Ηπείρου.

Στατιστικά στοιχεία τμημάτων από το Πληροφοριακό Σύστημα (ΠΛΗΣΥ) της ΜΟΔΙΠ

Καλούνται τα τμήματα να αντλήσουν και να αποθηκεύσουν στοιχεία για τα απογραφικά δελτία διδασκόντων από το Πληροφοριακό Σύστημα της ΜΟΔΙΠ, μέχρι και την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013, στα πλαίσια των αλλαγών που πραγματοποιούνται στο ΠΛΗΣΥ σύμφωνα με το Π.Δ. 84/2013.

Σας ενημερώνουμε ότι με την καταχώρηση των μελών ΔΕΠ στα νέα τμήματα όλες οι πληροφορίες θα μεταφερθούν στο νέο τμήμα καθώς και το επιστημονικό τους έργο και ως εκ τούτου δε θα είναι εφικτή η επεξεργασία τους από τα παλαιότερα τμήματα.

Πρόσκληση σε ημερίδα της ΜΟΔΙΠ ΕΚΠΑ - 21.11.2013

Η Μονάδα Διασφάλισης Ποιότητας (ΜΟ.ΔΙ.Π.) του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών σε συνεργασία με την Αρχή Διασφάλισης Ποιότητας (Α.ΔΙ.Π.) διοργανώνει ενημερωτική - επιστημονική ημερίδα με τίτλο:

«Διασφάλιση και Πιστοποίηση της Ποιότητας στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα:  η εμπειρία, το διακύβευμα και ο νέος ρόλος των ΜΟΔΙΠ ως βάση για την επόμενη μέρα»

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 09:00- 17:00 στο Αμφιθέατρο (Α. Αργυριάδης) στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου Αθηνών, Πανεπιστημίου 30.

2η Διημερίδα Διασφάλισης της Ποιότητας της ΜΟΔΙΠ ΑΤΕΙΘ

H ΜΟΔΙΠ του Αλεξάνδρειου ΤΕΙ Θεσσαλονίκης διοργανώνει διημερίδας με θέμα: «Κουλτούρα ποιότητας στα ελληνικά ΑΕΙ», στις 7-8 Νοεμβρίου 2013, στο Grand Hotel Palace στη Θεσσαλονίκη. Την οργάνωση της διημερίδας αναλαμβάνει το Αλεξάνδρειο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης με συνδιοργανωτή το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

You are here Έργο ΜΟ.ΔΙ.Π. Ανακοινώσεις