Ανακοινώσεις

Διοργάνωση Ημερίδας Παρουσίασης Πράξης "ΜΟ.ΔΙ.Π. Τ.Ε.Ι. Ηπείρου 2010 - 2015"

Στα πλαίσια υλοποίησης του έργου: «Μονάδα Διασφάλισης Ποιότητας (ΜΟ.ΔΙ.Π.) - ΤΕΙ Ηπείρου», του Επιχειρησιακού Προγράμματος: «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση», το οποίο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και εθνικούς πόρους, διοργανώνεται ημερίδα παρουσίασης της πράξης με θέμα: «ΜΟ.ΔΙ.Π. Τ.Ε.Ι. Ηπείρου 2010 - 2015» την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 10:30 π.μ. στην Κεντρική Βιβλιοθήκη του ΤΕΙ Ηπείρου στους Κωστακιούς.

Πρόγραμμα

Αφίσα

Παρουσιάσεις:

Ζωάκη Μαλισιόβα Δήμητρα

Βλαχόπουλος Στέφανος

Νάσιος Γρηγόριος

Γκόγκος Χρήστος

Παπαδόπουλος Γεώργιος

Φωτογραφικό υλικό:  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]

Ξεκίνησε η αξιολόγηση εαρινού εξαμήνου 2014-2015 για το Τμήμα Λαϊκής & Παραδοσιακής Μουσικής

Καλείται το Τμήμα Λαϊκής και Παραδοσιακής Μουσικής, να μεριμνήσει για τη συμπλήρωση των ερωτηματολογίων και των απογραφικών δελτίων  μαθημάτων τους για το εαρινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2014-2015. Η συμπλήρωσή τους για το αναφερόμενο Τμήμα αρχίζει στις 6 Ιουλίου 2015  και ολοκληρώνεται στις 31 Ιουλίου 2015. Δείτε το σχετικό έγγραφο εδώ.

Δελτίο Τύπου 5ης Ημερίδας ΜΟΔΙΠ ΤΕΙ Ηπείρου

Δελτίο Τύπου Ημερίδας ΜΟΔΙΠ ΤΕΙ Ηπείρου με θέμα: «ΤΕΙ Ηπείρου: Διασφάλιση Ποιότητας σε περιόδους κρίσης»

Δείτε φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση: 1, 2, 3, 4

Eνημερωτική ημερίδα της ΜΟΔΙΠ του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος με θέμα «Πληροφοριακά Συστήματα Διασφάλισης Ποιότητας: εργαλεία ενίσχυσης της ποιότητας»

Η ΜΟΔΙΠ του Διεθνούς Πανεπιστημίουτης Ελλάδος διοργανώνει ημερίδα με θέμα «Πληροφοριακά Συστήματα Διασφάλισης Ποιότητας: εργαλεία ενίσχυσης της ποιότητας». Η ημερίδα θα λάβει χώρα την Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015 στην Αίθουσα Β1 (Κτίριο Β) του  Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος.

Γενική Πρόσκληση

Πρόγραμμα

Αφίσα

Διοργάνωση 5ης Ημερίδας της ΜΟΔΙΠ ΤΕΙ Ηπείρου με θέμα: "ΤΕΙ Ηπείρου: Διασφάλιση Ποιότητας σε περιόδους κρίσης"

«ΤΕΙ Ηπείρου: Διασφάλιση Ποιότητας σε περιόδους κρίσης»

Η Μονάδα Διασφάλισης Ποιότητας (ΜΟ.ΔΙ.Π.) του ΤΕΙ Ηπείρου διοργανώνει ενημερωτική ημερίδα με θέμα: «ΤΕΙ Ηπείρου: Διασφάλιση Ποιότητας σε περιόδους κρίσης» στα πλαίσια της πράξης «Μονάδα Διασφάλισης Ποιότητας (ΜΟ.ΔΙ.Π.) του ΤΕΙ Ηπείρου», που υλοποιείται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και εθνικούς πόρους.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015 και ώρα 10:30 π.μ. στην Κεντρική Βιβλιοθήκη του ΤΕΙ Ηπείρου στους Κωστακιούς.

Πρόγραμμα

Αφίσα

Παρουσιάσεις Ομιλητών

Ζωάκη Μαλισιόβα Δήμητρα - Πορεία υλοποίησης έργου ΜΟΔΙΠ ΤΕΙ Ηπείρου

Μαντζούκας Στέφανος - Πρακτικά ζητήματα αξιολόγησης: εμπόδια και ευκαιρίες

Ζακοπούλου Βικτωρία - Η συμβολή της εξωτερικής αξιολόγησης στην εξέλιξη Τμημάτων: Διοργάνωση Αυτοδύναμου ΜΠΣ του Τμήματος Λογοθεραπείας

Καραμάνης Κωνσταντίνος - Η διαδικασία της αυτοαξιολόγησης: προβλήματα και προοπτικές του Ιδρύματος

Τσίνας Αναστάσιος - Σχεδιασμός και Ανάπτυξη του Εσωτερικού Συστήματος Διασφάλισης Ποιότητας του Ιδρύματος

You are here Έργο ΜΟ.ΔΙ.Π. Ανακοινώσεις