Ανακοινώσεις

Πρόσκληση σε ημερίδα της ΜΟΔΙΠ του Δημοκριτείου Παν/μιου Θράκης

There are no translations available.

Η Μονάδα Διασφάλισης Ποιότητας (ΜΟ.ΔΙ.Π.) του Δημοκριτείου Παν/μιου Θράκης  διοργανώνει ημερίδα με τίτλο  «Διασφάλιση και Πιστοποίηση Ποιότητας στην Ανώτατη Εκπαίδευση: Προκλήσεις για το μέλλον» που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014 στην Αλεξανδρούπολη (Πρόσκληση).

Ξεκίνησε η αξιολόγηση εαρινού εξαμήνου 2013-2014

There are no translations available.

Σας ενημερώνουμε ότι έχει  ξεκινήσει η διαδικασία  συμπλήρωσης ερωτηματολογίων και απογραφικών δελτίων μαθημάτων για το εαρινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2013-2014  για όλα τα Τμήματα του Ιδρύματος μας.

Η συμπλήρωσή τους ολοκληρώνεται στις 6 Ιουνίου 2014.

Σας υπενθυμίζουμε ότι:

  1. Οι φοιτητές έχουν πρόσβαση στα ηλεκτρονικά ερωτηματολόγια μέσω του συνδέσμου https://gmweb.teiep.gr/unistudent/ όπου μπορούν να εισάγουν τα προσωπικά τους στοιχεία προκειμένου να συνδεθούν στο σύστημα ηλεκτρονικής αξιολόγησης, ακολουθώντας τις «Οδηγίες Αξιολόγησης Μαθημάτων».
  2. Οι διδάσκοντες, προκείμενου να συμμετέχουν στην αξιολόγηση συμπληρώνουν τα απογραφικά δελτία μαθήματος και τα απογραφικά δελτία διδάσκοντος. Μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα  αξιολόγησης της ΜΟ.ΔΙ.Π.:http://axiologisi.teiep.gr   και να εισάγουν τα προσωπικά τους στοιχεία τα οποία προκύπτουν από την εγγραφή τους στο σύστημα.

Τα στοιχεία που καταγράφηκαν τα προηγούμενα διδακτικά έτη και αφορούν τα απογραφικά δελτία διδάσκοντος, έχουν αποθηκευτεί στη βάση του Πληροφοριακού Συστήματος και απαιτείται απλή επικαιροποίησή τους.

Για περαιτέρω διευκόλυνση παρακαλούμε μελετήστε προσεκτικά το «Εγχειρίδιο χρήσης Εκπαιδευτικού Προσωπικού».

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στην κα Καραθάνου Γεωργία στο τηλ. 2681050191 (εσωτ.1191) και στην κα Βασιλείου Ιφιγένεια στο τηλ. 2681050007 (εσωτ. 1007).

Εξωτερική Έκθεση Αξιολόγησης Τμήματος Προσχολικής Αγωγής ΤΕΙ Ηπείρου

There are no translations available.

Ολοκληρώθηκε η Έκθεση Εξωτερικής Αξιολόγησης του Τµήµατος Προσχολικής Αγωγής του Ιδρύµατός μας. Μπορείτε να τη δείτε εδώ.

Πιστοποίηση Προγραμμάτων Σπουδών

There are no translations available.

Η διαδικασία της Ακαδημαϊκής Πιστοποίησης των προγραμμάτων σπουδών στην Ανώτατη Εκπαίδευση καθιερώνεται και στην Ελλάδα, σύμφωνα με το Ν. 4009/11 (άρθρα 70-72). Δείτε το σχετικό έγγραφο εδώ.

Τελική Έκθεση Εξωτερικής Αξιολόγησης Τμήματος Λαϊκής και Παραδοσιακής Μουσικής

There are no translations available.

Επισυνάπτεται το τελικό κείμενο της Έκθεσης Εξωτερικής Αξιολόγησης του Τμήματος Λαϊκής και Παραδοσιακής Μουσικής, όπως το παρέδωσε η Επιτροπή Εξωτερικής Αξιολόγησης.

Αρχείο 1 

You are here: Έργο ΜΟ.ΔΙ.Π. Ανακοινώσεις