Ανακοινώσεις

Συμπλήρωση Ερωτηματολογίων και Απογραφικών Δελτίων μαθημάτων των Τμημάτων του ΤΕΙ Ηπείρου

There are no translations available.

Συμπλήρωση Ερωτηματολογίων και Απογραφικών Δελτίων μαθημάτων των Τμημάτων του ΤΕΙ Ηπείρου

Επικαιροποίηση στοιχείων του Προγράμματος Γραμματειών για σύνδεση με το πληροφοριακό σύστημα της ΜΟΔΙΠ‏

There are no translations available.

«Επικαιροποίηση στοιχείων του Προγράμματος Γραμματειών (Cardisoft e-university) για σύνδεση με το Πληροφοριακό Σύστημα της ΜΟ.ΔΙ.Π. του ΤΕΙ Ηπείρου»

Στα πλαίσια σύνδεσης του Πληροφοριακού Συστήματος για την Υποστήριξη των Διαδικασιών Διασφάλισης Ποιότητας της ΜΟ.ΔΙ.Π. – ΤΕΙ-Ηπείρου, με το Πρόγραμμα Γραμματειών (Cardisoft e-university), θα πρέπει να επικαιροποιούνται εντός ενός (1) μήνα από την έναρξη κάθε εξαμήνου τα στοιχεία των διδασκόντων όλων των μαθημάτων που διδάσκονται σε κάθε τμήμα.

Οι  ενέργειες που πρέπει να γίνονται από τις Γραμματείες των Τμημάτων περιγράφονται  αναλυτικά  στο συνημμένο έγγραφο από το Διαχειριστή του Πληροφοριακού Συστήματος Διαχείρισης των Γραμματειών κ. Κώστα Πλαχούρα.

Παρακαλούμε για την άμεση ανταπόκριση σας.

Εκδήλωση στην Ηγουμενίτσα

There are no translations available.

Την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012 και ώρα 11.00 στο Παράρτημα του ΤΕΙ Ηπείρου στην Ηγουμενίτσα, θα πραγματοποιηθεί ομιλία με θέμα  «Μεταπτυχιακές σπουδές στη Γερμανία και υποτροφίες της DAAD» από τον Μορφωτικό Ακόλουθο της Γερμανικής Πρεσβείας στην Αθήνα.

Αφίσα

Πρόσκληση Συνεδρίου του Αλεξάνδρειου ΤΕΙ Θεσσαλονίκης: "Διασφάλιση της ποιότητας στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα: Μοχλός ανάπτυξης"

There are no translations available.

Η ΜΟ.ΔΙ.Π. του Αλεξάνδρειου ΤΕΙ Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, στις 29-30 Νοεμβρίου 2012, διοργανώνει Συνέδριο με θέμα «Διασφάλιση Ποιότητας στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα: μοχλός ανάπτυξης».

Πληροφορίες για το Συνέδριο δίνονται στην ιστοσελίδα: http://www.modip.teithe.gr/qaconference/

Σκοπός του συνεδρίου είναι η ανταλλαγή απόψεων, εμπειριών και καλών πρακτικών διασφάλισης της ποιότητας στην Ανώτατη Εκπαίδευση, με στόχο τη συνεχή ανάπτυξη των ιδρυμάτων προς όφελος της κοινωνίας.

Το συνέδριο απευθύνεται σε μέλη ΔΕΠ και ΕΠ, φοιτητές, όργανα διοίκησης και διοικητικό προσωπικό των ΑΕΙ και τοπικούς κοινωνικο-οικονομικούς φορείς.

Οι θεματικές ενότητες του Συνεδρίου είναι:

  • Παγκοσμιοποίηση και Στρατηγικοί στόχοι της Ελληνικής Ανώτατης Εκπαίδευσης
  • Δείκτες Ποιότητας που αφορούν στην Ανώτατη Εκπαίδευση
  • Συστήματα Διασφάλισης της Ποιότητας σε ΑΕΙ
  • Αποτελέσματα της εφαρμογής Συστημάτων Διασφάλισης της Ποιότητας στην Ευρώπη
  • Πληροφοριακά Συστήματα Διασφάλισης Ποιότητας σε ΑΕΙ

Το συνέδριο διεξάγεται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης.

You are here: Έργο ΜΟ.ΔΙ.Π. Ανακοινώσεις