Ανακοινώσεις

Παράταση στη συμπλήρωση Απογραφικών Δελτίων Διδασκόντων και Απογραφικού Δελτίου εξαμηνιαίου μαθήματος

There are no translations available.

Παράταση στη συμπλήρωση Απογραφικών Δελτίων Διδασκόντων και Απογραφικού Δελτίου εξαμηνιαίου μαθήματος

Ενημέρωση Διδασκόντων για την συμπλήρωση Απογραφικών Δελτίων

There are no translations available.

Σας ενημερώνουμε ότι η συμπλήρωση των Απογραφικών Δελτίων Διδασκόντων και Μαθημάτων, παρατείνεται μέχρι την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου  2012.

Για να συμπληρώσετε τα Απογραφικά σας Δελτία μπορείτε να επισκεφτείτε το σύνδεσμο http://axiologisi.teiep.gr και να εισάγεται τα προσωπικά σας στοιχεία τα οποία προκύπτουν από την εγγραφή σας στο σύστημα.

Για διευκόλυνσή σας, επισυνάπτουμε οδηγίες για τη χρήση του συστήματος, όπως αυτές διατυπώθηκαν από τον ανάδοχο σχεδιασμού του ΠΛΗΣΥ.

Συνέδριο της MΟ.ΔΙ.Π. του Α.Π.Θ.: Διασφάλιση και Διοίκηση Ποιότητας στην Ανώτατη Εκπαίδευση: Διοίκηση και καλές πρακτικές. Θεσσαλονίκη, 20-21 Σεπτεμβρίου 2012

There are no translations available.

Συνέδριο: Διασφάλιση και Διοίκηση Ποιότητας στην Ανώτατη Εκπαίδευση: Διοίκηση και καλές πρακτικές. Θεσσαλονίκη, 20-21 Σεπτεμβρίου 2012

Η ΜΟ.ΔΙ.Π. του Α.Π.Θ. διεξάγει συνέδριο για τη διασφάλιση και τη Διοίκηση Ποιότητας στην Ανώτατη Εκπαίδευση: Διοίκηση και καλές πρακτικές, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη, 20-21 Σεπτεμβρίου 2012. 

Η προθεσμία για την  υποβολή περιλήψεων είναι η 28η Ιουνίου 2012, ενώ δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να πραγματοποιηθούν μέχρι τις 2 Σεπτεμβρίου 2012. 

Πληροφορίες στην ιστοσελίδα  http://qa.auth.gr/conference

Ανακοίνωση-Eνημέρωση της Σχολής Τεχνολογίας Γεωπονίας του ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ

There are no translations available.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ της ΣΧΟΛΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ του ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ

DSCF3362_MEROS_1-2IMG_0042_ARXHIMG_1257_MEROS_3MEROS_1P4120068_MEROS_3IMG_0032__MEROS1-2

Συμπλήρωση Ερωτηματολογίων και Απογραφικών Δελτίων μαθημάτων των Τμημάτων του ΤΕΙ Ηπείρου

There are no translations available.

Σας ενημερώνουμε ότι τίθεται σε πιλοτική εφαρμογή η συμπλήρωση των Ερωτηματολογίων και απογραφικών δελτίων μαθημάτων, με την υποστήριξη του σχεδιαζόμενου Πληροφοριακού Συστήματος (ΠΛΗΣΥ) στα πλαίσια του έργου της ΜΟ.ΔΙ.Π. ΤΕΙ Ηπείρου, που συγχρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ.

Για όλα τα τμήματα του Ιδρύματος η εφαρμογή ξεκινά από 25-05-2012 έως 08-06-2012. Η συμμετοχή των φοιτητών και των διδασκόντων στη διαδικασία αξιολόγησης είναι πολύτιμη και μπορεί να αναδείξει σημεία που χρήζουν βελτίωσης. Η αξιολόγηση είναι ανώνυμη και κανένα στοιχείο δεν τηρείται στο σύστημα που να μπορεί να συνδέσει το χρήστη με τις απαντήσεις που έδωσε.

Προκείμενου οι διδάσκοντες να συμμετέχουν στην αξιολόγηση μπορούν να επισκεφτούν το σύνδεσμο http://axiologisi.teiep.gr  και να εισάγουν τα προσωπικά τους στοιχεία τα οποία προκύπτουν από την εγγραφή τους στο σύστημα. Για περαιτέρω διευκόλυνση παρακαλούμε μελετήστε προσεκτικά το «Εγχειρίδιο χρήσης Εκπαιδευτικού Προσωπικού».

You are here: Έργο ΜΟ.ΔΙ.Π. Ανακοινώσεις