Εκδηλώσεις

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ "ΜΟ.ΔΙ.Π. του Τ.Ε.Ι. Λαμίας"

Η Πράξη "ΜΟ.ΔΙ.Π. του Τ.Ε.Ι. Λαμίας", στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος "Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση" (ΕΣΠΑ 2007-2013), διοργανώνει την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 10:30 π.μ. στο χώρο του Τ.Ε.Ι. Λαμίας ημερίδα με θέμα: "Διασφάλιση Ποιότητας στην Ανώτατη Εκπαίδευση - Καλές Πρακτικές". Aπευθύνεται σε όλα τα μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας (σπουδαστές - φοιτητές, διδάσκοντες, όργανα διοίκησης και διοικητικό προσωπικό των Α.Ε.Ι.), αλλά και στα στελέχη και το προσωπικό των Υπηρεσιών του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα και των τοπικών κοινωνικο-οικονομικών φορέων που προτίθενται να σχεδιάσουν, να εφαρμόσουν ή εμπλέκονται σε Διαδικασίες Διασφάλισης Ποιότητας.

Σας επισυνάπτουμε την Πρόσκληση και το Πρόγραμμα της εκδήλωσης.

Διοργάνωση της 3ης Ημερίδας «ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ - Εξελίξεις στην Αξιολόγηση»

«ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ – Εξελίξεις στην Αξιολόγηση»

Η Μονάδα Διασφάλισης Ποιότητας (ΜΟ.ΔΙ.Π.) του ΤΕΙ Ηπείρου, στα πλαίσια εξέλιξης του έργου της, διοργανώνει την τρίτη ημερίδα με θέμα: «ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ – Εξελίξεις στην Αξιολόγηση» στα πλαίσια της πράξης «Μονάδα Διασφάλισης Ποιότητας (ΜΟΔΙΠ) του ΤΕΙ Ηπείρου», που υλοποιείται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και εθνικούς πόρους. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη στις 30/05/2012 και ώρα 11:00 π.μ. στο Συνεδριακό Κέντρο του Παραρτήματος Ηγουμενίτσας του ΤΕΙ Ηπείρου.


Πρόσκληση

Παρουσιάσεις Εισηγητών

Δελτίο Τύπου 2ης Ημερίδας «ΤΕΙ Ηπείρου - Βήματα Αξιολόγησης - Υλοποίηση του έργου ΜΟ.ΔΙ.Π. ΤΕΙ Ηπείρου σε εξέλιξη»

Δελτίο Τύπου: Διοργάνωση της Ημερίδας «ΤΕΙ Ηπείρου - Βήματα Αξιολόγησης - Υλοποίηση του έργου ΜΟ.ΔΙ.Π. ΤΕΙ Ηπείρου σε εξέλιξη»

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο ΤΕΙ Ηπείρου, στα Ιωάννινα την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011, Ημερίδα με θέμα: «ΤΕΙ Ηπείρου - Βήματα Αξιολόγησης - Υλοποίηση του έργου ΜΟ.ΔΙ.Π. ΤΕΙ Ηπείρου σε εξέλιξη».

Σκοπός της ημερίδας, η οποία διοργανώθηκε στα πλαίσια υλοποίησης της πράξης «Μονάδα Διασφάλισης Ποιότητας (ΜΟ.ΔΙ.Π.) – ΤΕΙ Ηπείρου» που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (Ε.Κ.Τ.) και Εθνικούς πόρους, ήταν η ενημέρωση της Ακαδημαϊκής Κοινότητας και των φοιτητών για τις ενέργειες του ΤΕΙ- Ηπείρου, σχετικά με τη Διασφάλιση της ποιότητας στην Ανώτατη Εκπαίδευση, μέσα από τις διαδικασίες Αξιολόγησης των Ακαδημαϊκών μονάδων και των Κεντρικών Υπηρεσιών του Ιδρύματος.

Περισσότερα...

Διοργάνωση 1ης Ημερίδας «ΤΕΙ-Ηπείρου: Έργο και Ποιότητα» Πλούσια εμπειρία σε νέους δρόμους

Ενημερωτική ημερίδα που αφορά τις διαδικασίες αξιολόγησης στο ΤΕΙ Ηπείρου πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης 7 Ιουνίου στην Κεντρική Βιβλιοθήκη του ΤΕΙ Ηπείρου, στους Κωστακιούς. Η ημερίδα είχε θέμα «ΤΕΙ Ηπείρου: Έργο & Ποιότητα πλούσια εμπειρία σε νέους δρόμους» και έγινε στα πλαίσια της πράξης «Στήριξη της Μονάδας Διασφάλισης Ποιότητας (ΜΟΔΙΠ) του ΤΕΙ Ηπείρου», που υλοποιείται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και εθνικούς πόρους.

Περισσότερα...

You are here Έργο ΜΟ.ΔΙ.Π. Εκδηλώσεις